0471/39 43 55

Angst voor honden overwinnen

Angst voor honden leidt in veel gevallen tot het vermijden van bepaalde situaties, schrikreacties en zelfs gaan lopen. Voor mensen met angst voor honden is het vaak een veeleisende bezigheid om situaties met contact met honden te vermijden. Denk maar op bezoek gaan bij vrienden die een hond hebben of een kind dat elke dag naar school moet fietsen langs een huis waar een grote hond hard blaft naar voorbijgangers.

U of uw kind bent zeker niet de enige met angst voor honden. Aarzel dus niet om mij, en Kyra, in te schakelen om u van uw angst voor honden af te helpen en zo het leven een stuk gemakkelijker en aangenamer te maken.

De therapie verloopt in twee fases. De eerste keer kom ik met mijn hond Kyra naar uw thuis omdat de hond daar in een vreemde omgeving is en geen reden heeft tot waken en dus ook niet zal blaffen of zich waaks gedragen.

De tweede keer komt u tot bij mij, waar de hond wel waaks zal zijn en gaat blaffen. Het is trouwens zijn vertrouwde territorium. Je maakt dan ook kennis met mijn andere hond Marly, een heel sociale maar wat speelsere hond en Candy, een heel lieve nieuwsgierige hond die wel eens durft opspringen. Het opspringen van Candy heb ik bewust niet afgeleerd, opdat de bange persoon die ervaring ook opdoet en zo kan leren wat er tegen te doen. Dit is ook de situatie die voor u in de toekomst zich het meest gaat voordoen. De kans dat u ergens komt waar een hond zit, is namelijk veel groter dan de kans dat er iemand bij u op bezoek komt en die zijn hond bij heeft.

Overwin je angst voor honden vandaag nog! Maak een afspraak!

honden

Tarieven sessie Angst voor honden overwinnen

Tarief: 45 euro per uur (incl. btw)

Op verplaatsing: 0,40 euro per km (incl. btw)


angst voor honden - angst voor honden overwinnen - bang voor honden - Overwin je angst voor honden